Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Profijt Meubel

Op zoek naar de nieuwste folder van Profijt Meubel? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 15 jan. - 6 feb. 2023. Klik hieronder snel de Profijt Meubel folder aan voor alle informatie.

Profijt Meubel

Profijt Meubel aanbiedingen

Andere Wonen winkels in de buurt

Vind een Profijt Meubel bij jou in de buurt

Profijt Meubel in de buurt van undefined, undefined

Profijt Meubel - Maak van je huis een thuis

Met meer dan 35 winkels perfect verspreid over heel Nederland zit er altijd wel een Profijt Meubel bij jou in de buurt. Deze meubelketen is al sinds eind jaren '80 van de vorige eeuw een bepalende factor in interieurstyling. De meubels die de keten aanbiedt liggen in de lage tot middelhoge prijsklasse en stralen allemaal stijl en kwaliteit uit, waar je je oog ook op laat vallen. De meubelketen doet veel aan persoonlijk advies en biedt haar gewaardeerde klanten een reeks aan extra services, bovenop de reguliere uitverkopen, sales en kortingsacties, waardoor klanten voor een prikje de mooiste meubels en interieur-elementen kunnen aanschaffen.

De kwalitatieve en trendy meubels van Profijt staan in iedere woning en met de juiste keuze kunnen deze stukken je woning helemaal af maken en een sfeer uitstralen die echt bij jou past. Het is natuurlijk zo dat de aankleding van je woning vaak iets is waar je veel aandacht aan besteedt, het is de plek waar je thuiskomt na een lange dag, rust kunt vinden en je prettig kunt voelen. Bij Profijt Meubel beseffen en herkennen ze dat en de betrokken medewerkers van de meubelzaak halen er veel voldoening uit om hun klanten van dienst te zijn met passend advies en speciale deals, alles zodat je met een tevreden gevoel weer naar huis kunt. Dat is mooier wonen voor minder geld.

Producten en meubels

De woonketen biedt een zeer ruim assortiment van trendgevoelige meubels aan, passend in elk vertrek van je woonhuis. Toch ligt de focus van de productsamenstelling op de woonkamer en eetkamer, dat zijn natuurlijk de middelpunten in een huis waar alles samenkomt. Dit geeft de keten de mogelijkheid om zich echt te onderscheiden van andere meubelzaken, die meer vertrekken bedienen en daardoor minder opties voor meubelstukken per kamer kunnen aanbieden.

Bij Profijt vind je daardoor een ruime keus uit comfortabele banken en fauteuils en mooie, gezellige tapijten en kleden. Daarnaast vind je de leukste, meest originele salontafels, bureaus, kastjes, dressoirs en handige, minimalistische tv-meubels in de ruime showroom van één van de vestigingen. De opties zijn zeer uitgebreid, van iedere productsoort vind je talloze verschillende uitvoeringen en kleuren: een aantal meer trendgevoelige, een aantal klassiekere stukken en een aantal meer moderne. Natuurlijk is het zeer van belang dat de stukken passen binnen verschillende prijsklassen, bij Profijt geldt dat de budgetopties iedereen moeten kunnen aanspreken en de keten hanteert een laagsteprijsgarantie. De meer speciale stukken in de hogere prijsklassen onderscheiden zich door een meer bijzondere afwerking en stralen stijl en klasse uit. Voorts kun je je living nog helemaal afmaken met de hippe accessoires uit de winkel: trendy vaasjes, een leuke poef of een mooie canvas plaat of poster om je lege wand te versieren. En natuurlijk de perfecte lampen en verlichting die sfeer creëren, sturen en perfectioneren. Of gooi één van de mooie, zachte sierkussens op je bank en kijk tevreden rond in je nieuwe creatie, met de zacht geprijsde hulp van Profijt Meubel.

Ten slotte heeft de keten een aantal onderhoudsproducten voor verschillende soorten meubels, vloeren en tapijten, zo houd je je interieurstukken mooi en fris en gaan ze uiteindelijk langer mee. Vergeet ook zeker niet langs te gaan in het outlet-gedeelte van de winkel! Daar vind je nog meer leuke meubels die voorheen in de showroom hebben gestaan en mogelijk niet helemaal perfect meer zijn, maar wel voor een zacht prijsje op de kop te tikken zijn.

Ook voor inspiratie voor het interieur in je woonkamer moet je bij Profijt zijn. De keten is zeer actief op sociale media en post regelmatig de leukste doe-het-zelf ideeën en woonkamer-inrichtingen met artikelen die nieuw binnen zijn. Verder vind je er verrassende combinaties van meubels en accessoires, die daardoor in een heel nieuw licht verschijnen en je op die manier nieuwe inspiratie kunnen geven.

Profijt Meubel folder

De naam van deze keten zegt het al: Profijt. Shop je meubels bij deze winkel, dan kun je er vanuit gaan dat je de laagst mogelijke prijs betaalt voor de leukste interieurstukken, daar profiteer je van! Deze keten brengt 13 keer per jaar een actiefolder met de mooiste aanbiedingen uit, dat betekent dat er minstens één nieuwe folder per maand verschijnt. In die folder vind je naast wooninspiratie ook heel veel leuke deals, kortingen, stapelkortingen en tweede gratis acties. Het loont zeker om regelmatig deze folder te checken als je eraan zit te denken om je interieur te upgraden of je binnenkort naar een nieuwe woning verhuist. Zo kun je je goed oriënteren op prijzen en producten en kun je alert afwachten tot er een meubel of accessoire met een goede korting verschijnt en je je slag kunt slaan. Op onze website vind je altijd de nieuwste folder van Profijt Meubel, deze kun je waar en wanneer je wilt doorbladeren. Als je slim bent maak je een account aan en voeg je deze keten en eventueel een aantal anderen toe aan je favoriete winkels, als je dan inlogt verschijnt er een melding als wij een nieuwe folder van één van deze winkels hebben toegevoegd.

Nog gemakkelijker is als je de mobiele Reclamefolder.nl app downloadt op je smartphone of tablet, in de Apple Store of voor Android apparaten in de Google Play Store. Ook hier kun je de keten en andere winkels toevoegen aan je favorieten en als je inschakelt dat je notificaties ontvangt, zul je een melding op je apparaat ontvangen wanneer wij een nieuwe folder van één van deze winkels uploaden.

Vergeet ook zeker niet om je postcode in te vullen op de site of in de app! Als je je afvraagt waar in jouw buurt de meest nabije Profijt Meubel winkels gesitueerd zijn kunnen wij aan de hand van je postcode de dichtstbijzijnde vestigingen aangeven. Als je op het adres van je keus klikt kun je ook meteen de openingstijden van die vestiging inzien. Aan de hand van je postcode kunnen wij verder populaire aanbiedingen en winkels in jouw buurt laten zien! Zo hoef je nooit meer een aanbieding te missen van een winkel die je misschien niet volgt en hoef je ook niet urenlang folders door te spitten voor de beste koopjes, dat hebben je medegebruikers al voor je gedaan.

Ben je niet zo van de apps, dan kun je zonder een account aan te maken op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen. Je kunt natuurlijk regelmatig onze site bezoeken wanneer je daar zelf aan denkt, maar je kunt ook op onze site je e-mailadres achterlaten voor de nieuwsbrief. In dat geval ontvang je een paar keer per week van ons een e-mail met de beste aanbiedingen van dat moment.

Visie en beleid van de keten

Profijt Meubel is een succesvolle meubelzaak met een focuspunt op de woonkamer en valt qua budget in het laag en middensegment. In andere woorden, hier vind je de leukste artikelen voor in je woonkamer, tegen de beste prijs! Dat is ook precies wat de keten wil uitstralen, niet voor niets is de slogan van de keten: mooier wonen voor minder geld. Deze visie geldt sinds 2012, tot dat moment richtte de keten zich volledig op het budgetsegment en daar lag ook de focus van de winkelpresentatie.

Sinds dat moment heeft de keten het gehele aanbod geüpgrade, op deze manier werd de prijs-kwaliteitverhouding zelfs verbeterd. De winkelinrichting wordt sindsdien sfeervoller en warmer ingericht met het idee om meer échte woonkamers na te bootsen en zo tot de verbeelding van de klant te spreken. De service van de winkel breidde zich uit in de zin dat medewerkers vanaf dat moment meer opgeleid werden om de klant zoveel mogelijk passend advies te geven en maatwerk te bieden. Het bleek een stap in de goede richting, de omzet en de klantenkring van de filialen groeide en uit onderzoek bleek dat de klanten tevredener waren over het aanbod en aangekochte producten.

In heel Nederland bevinden zich meer dan 35 vestigingen van de trendy, voordelige meubelzaak. Met een perfecte spreiding over alle provincies en uithoeken zit er altijd wel een Profijt relatief in jouw buurt en regelmatig worden er nieuwe filialen geopend.

De vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers, dat betekent dat de keten een franchise-formule aanhoudt. Om jou de leukste meubels tegen de beste prijs aan te kunnen bieden is de keten aangesloten bij de Internationale Meubel Groep (IMG), deze verzorgt de inkoop en promotie voor meerdere interieurketens in het land. Door slimme en grootschalige inkoop zorgt de overkoepelende organisatie ervoor dat de aangesloten ketens overeind kunnen blijven, zich kunnen onderscheiden van elkaar en andere meubelwinkels in Nederland en kunnen doorontwikkelen. Alle formules die zijn aangesloten bij de IMG zien een stijgende omzet en bezoekersaantallen. Naast Profijt Meubel voert de organisatie inkoop en promotie uit voor Inhouse, DroomDomein, Superkeukens, Pronto Wonen en Keuken Depot. Met al deze formules samen vertegenwoordigt de IMG meer dan 150 winkels in de inkoop- en promotiewerkzaamheden. Dat maakt dat al deze ketens samen sterk staan en alle ondernemers die één van de ketens uitbaten profiteren hiervan.

Ook Profijt plukt de vruchten van de samenwerking met de IMG, nog steeds worden er regelmatig nieuwe vestigingen geopend en de lokale ondernemers en hun klanten zijn zeer tevreden met de service, het aanbod en de sfeer in de winkels.

Webshop en online bestellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de Profijt Meubel-webshop je meubels en accessoires te bestellen, dit kan vanuit zowel Nederland als België. Via de webshop kun je de artikelen bestellen zoals ze daar worden aangeboden, maar Profijt levert ook maatwerk! Voor een andere bekleding of opstelling van een meubel moet je wel naar een vestiging tuigen, via internet is dit helaas niet mogelijk. De medewerkers in de filialen helpen je heel graag verder hiermee, voor passend advies kun je bij hen terecht. Kies je voor een meubel met één van de andere 30 bekledings-opties, dan kan deze al binnen vijf weken geleverd worden! Dat is het snelleverprogramma van Profijt Meubel.

Verder zijn alle producten die je in de showroom vindt ook in de webshop te vinden. Je gekozen producten kun je thuis laten bezorgen of afhalen in een filiaal naar keuze, mits deze je producten op voorraad heeft. De bezorging van grote meubelen wordt door de dichtstbijzijnde Profijt Meubel winkel geregeld en duurt maximaal twee weken vanaf het moment dat je besteld hebt. De winkel zal contact met je opnemen om een bezorgafspraak in te plannen, dus het is zeker een optie om het bezorgmoment later dan twee weken in te plannen. Kleine producten worden binnen enkele dagen geleverd, hier betaal je altijd € 5,75,- bezorgkosten voor in Nederland. Voor grotere meubels betaal je € 65,- bezorgkosten voor levering tot achter de voordeur op de begane grond. Voor elke etage hoger waar geen lift beschikbaar is betaal je een toeslag en voor levering met de lift naar welke etage dan ook betaal je € 25,- bovenop de standaard bezorgkosten.

Retourneren en omruilgarantie

Wil je je bestelling afhalen, dan kun je als dat nodig is een aanhangwagen of busje reserveren. Retourneren of herroepen van je bestelling kan binnen veertien dagen en daarnaast biedt de meubilairketen ook een omruilgarantie. Zit die bank of stoel toch niet zo lekker als je gehoopt had? Dan kun je gebruikmaken van de omruilgarantie, waarbij je de vulling van je zitproduct kunt laten vervangen of een andere stoel of bank kunt uitkiezen. Je kunt hier eenmalig gebruik van maken binnen veertien dagen na levering.

Wist je dat Profijt Meubel...

  • Een meubelketen is die volledig gerund wordt door eigen ondernemers volgens een franchiseformule waarbij de ondernemers en medewerkers zich volledig kunnen toeleggen op het helpen van de klant?
  • Door bijna 10.000 klanten wordt beoordeeld met een cijfer hoger dan een 8?
  • Alle banken, stoelen en fauteuils in 30 verschillende bekledingsopties aan je kan leveren? En dat het maar vijf weken duurt voor je persoonlijke maatwerk-bestelling geleverd wordt? Vraag hiernaar in de winkel.
  • 13 keer per jaar een nieuwe folder uitbrengt met mooie aanbiedingen en superfijne wooninspiratie?
  • Meer dan 35 filialen heeft in alle twaalf verschillende provincies in Nederland?
  • Ook in België bezorgingen doet van zowel kleine als grote artikelen? Bekijk op de site van Profijt Meubel de bezorgkosten.
  • Heel veel meubels en producten op voorraad heeft, zodat deze supersnel geleverd kunnen worden?

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.