Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Sligro

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Sligro voor je klaar met aanbiedingen.

Sligro

Andere Supermarkt winkels in de buurt

Sligro - Dé zelfbedieningsgroothandel voor foodprofessionals

Sligro is een van de grootste zelfbedieningsgroothandels voor zowel grote als kleine horecaondernemers. Elke week kun je van maandag t/m zaterdag kiezen uit een breed assortiment van ruim 60.000 hoogwaardige producten op het gebied van food- en non-food. Je kunt er terecht voor dagverse producten, maar je vindt er ook professionele apparatuur voor je bedrijf. Elke afdeling heeft een eigen thema zodat je snel en makkelijk je inkopen kunt doen zonder lang te hoeven zoeken. De zelfbedieningsgroothandel die ooit klein begon, is uitgegroeid tot een groothandelsketen met ruim 50 vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging te vinden bij jou in de buurt. Heb je in alle drukte geen tijd om zelf inkopen te doen? Dan kun je bij een aantal vestigingen gebruik maken van de bezorgdienst.

Ontdek het assortiment Food en Non-Food

Het assortiment van Sligro is eindeloos. Zowel bij de food als bij de non-food afdeling heb je ruime keuze aan producten van topkwaliteit. Een uniek assortiment voor foodprofessionals met regelmatig leuke aanbiedingen. Je vindt hier alle Sligro aanbiedingen die nu actueel zijn.

Food-afdeling

De afdeling food is overzichtelijk ingedeeld in een aantal productgroepen:

 • Groenten, aardappelen en fruit. Laat je inspireren door seizoensfruit, knapperige slasoorten en het ruime assortiment aan aardappelen.
 • Ambachtelijk brood en gebak. Niks is heerlijker dan de geur van versgebakken brood. Je kunt kiezen uit verschillende broodsoorten, gebakjes en dagverse vlaaien.
 • Frisdranken en alcoholische dranken. Een goed glas wijn maakt een gerecht helemaal compleet. Maar ook voor frisdranken, bier en water kun je bij deze afdeling terecht.
 • Zuivelproducten, kaas en eieren. Welke kaassoort je ook zoekt, je vindt het in het uitgebreide kaasassortiment. Ook verse eieren en romige zuivelproducten kun je hier in overvloed vinden.
 • Verse vis. Verser kun je de visproducten niet krijgen. Laat je verrassen door de ruime keuze aan vissoorten en schelp- en schaaldieren.
 • Kruidenierswaren. Op zoek naar smaakvolle olijfolie, sausjes of verse pesto? Ontdek het ruime aanbod aan A-merken en zeer exclusieve merken.
 • Kant-en-klare maaltijden en salades. Ben je op zoek naar producten van een uitstekende kwaliteit die het gemak bij het koken vergroten? Bij deze afdeling vind je hoogwaardige kant-en-klare producten die je helpen in de professionele keuken.
 • Lekkere snacks.Van luxe desserts en schepijs tot frites en diepvriessnacks. Profiteer van het ruime aanbod aan lekkernijen.

Op elke afdeling staan specialisten voor je klaar om je te informeren over de producten en nieuwste trends in de markt. Zo vind je specialisten op wijngebied maar ook bij de vis- en kaasafdeling kun je terecht met vragen en word je voorzien van waardevolle tips. Proef van dagverse producten en ervaar de smaakbeleving zoals jij dat ook aan jouw klanten en gasten wil aanbieden.

Non-Food afdeling

Bij de afdeling non-food vind je een ruim aanbod aan professionele reinigingsmiddelen en vaatwasmiddelen. Maar ook voor espressomachines, koksmessen en mixers tot hoogwaardig terrasmeubilair kun je hier terecht. Deze producten worden allemaal speciaal voor Sligro geproduceerd. Zo kan de groothandel handig inspelen op de nieuwste trends en blijft het assortiment actueel.

Kenmerken van de horecagroothandel

Wanneer je de groothandel binnenloopt, voel je direct de gastvrijheid van de medewerkers en valt de diversiteit aan producten en serviceverlening meteen op. Ook ervaar je in het assortiment de passie voor hoogwaardige foodproducten. Tenslotte is voor jouw klanten alleen het beste assortiment goed genoeg. Sligro is dan ook constant bezig om deze kwaliteit en service te waarborgen. Bij de groothandel werken experts gespecialiseerd op het gebied van food, maar ook in de non-foodafdeling zijn vakkundige medewerkers aanwezig wanneer je vragen of tips nodig hebt. Nieuwsgierig naar de beste koopjes? Ontdek hier aantrekkelijke aanbiedingen en leuke kortingsacties.

De horecagroothandel is telkens op zoek naar de beste producten en nieuwigheden op de markt. Zowel met nationale als internationale leveranciers wordt nauw samengewerkt om het beste resultaat te bereiken. De relatie met haar leveranciers en producenten is dan ook zeer belangrijk. Maar ook de medewerkers in de vestigingen kunnen rekenen op een goede begeleiding en uitgroeimogelijkheden voor de toekomst. Deze toewijding heeft ook haar uitstraling op de klanten.

In elke vestiging heerst een warm welkomgevoel. Inkopen doen bij de populaire horecagroothandel is een ware beleving. Je ziet niet alleen de meest mooie producten, maar je mag ook voedingswaren proeven, ruiken en ervaren. Zo weet je precies welke producten het beste aansluiten bij de behoefte van jouw klanten.

Altijd een Sligro dichtbij

Je kunt bij de zelfbedieningsgroothandel terecht voor al jouw bedrijfsmatige inkopen voor wat betreft food en non-food. Ook worden er gezellige proeverijen en evenementen georganiseerd. Je bent van harte welkom in een van de vele vestigingen. Met maar liefst 50 vestigingen ligt er altijd een Sligro-vestiging bij jou in de buurt. Wil je graag een van de vele vestigingen bezoeken? Kijk op dit winkeloverzicht en je vindt meteen het filiaal dat het dichtst bij jouw bedrijf gevestigd is.

De meestgestelde vragen

Heb je een vraag of een klacht? Kijk dan eerst eens naar de lijst hieronder van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er ook tussen? Dan heb je meteen het antwoord bij de hand.

1. Hoe kan ik klant worden bij Sligro?

Om je inkopen te kunnen doen bij de zelfbedieningsgroothandel dien je in het bezit te zijn van een klantenkaart. Je kunt deze aanvragen in elke vestiging. Denk er wel aan om een geldig legitimatiebewijs en een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen. Het uittreksel mag maximaal 1 jaar oud zijn. Het is ook mogelijk een klantenkaart online aan te vragen. Meer informatie vind je op de website.

2. Waar kan ik de actuele prijs van een artikel vinden?

De prijzen van de geldige folderaanbiedingen kun je online bekijken in deze reclamefolders. Overige prijsinformatie kun je vinden in de vele zelfbedieningsvestingen. Alle schappen zijn voorzien van prijsvermeldingen. En indien je vragen hebt, staan de vakkundige medewerkers graag voor je klaar.

3. Welke merken heeft de groothandel in het assortiment?

Bij de horecagroothandel vind je een ruim assortiment aan A-merken, maar je vindt er ook exclusieve merken zoals Alex Meijer, Keizerskroon en Sanissimo voor extra variatie.

4. Welke garantie wordt er geboden op de non-food producten?

De groothandel biedt een garantietermijn van 2 jaar op een aantal merken. Op alle andere apparatuur geldt een garantietermijn van 1 jaar. Deze service is uniek in Nederland. Meer informatie hierover vind je in de garantievoorwaarden op de website of in een van de vestigingen.

5. Waar kan ik een klacht of opmerking melden?

Je kunt je klacht of opmerking kenbaar maken via het contactformulier, maar je kunt ook terecht bij de klantenservice in een van de vestigingen. Kijk hier voor een Sligro vestiging dicht bij jou in de buurt.

6. Hoe kan ik bij de groothandel een offerte aanvragen?

Voor het opvragen van offertes dien je contact op te nemen met je vertegenwoordiger van de horecagroothandel. Heb je nog niet eerder contact met een vertegenwoordiger gehad? Dan kun je ook een afspraak maken via klantenservice.

Ondernemen & Duurzaamheid

Een van de mooie initiatieven van de horecagroothandel op het gebied van verantwoord ondernemen is het initiatief: Eerlijk & Heerlijk. Op deze manier helpt de groothandel om haar klanten op een eenvoudige manier kennis te laten maken met duurzame food en non-food producten. Ook worden ondernemers bewust gemaakt over het nemen van verantwoorde keuzes. Zo smaken de gerechten nog lekkerder.

Duurzame voeding

De zelfbedieningsgroothandel staat elke dag klaar voor foodprofessionals die kwalitatief, maar ook eerlijk eten belangrijk vinden. Daarom vind je bij de zelfbedieningsgroothandel producten die gemaakt zijn met respect voor het welzijn van dieren, behoud van de natuur en eerlijke handel. Ook ondernemers die nog niet goed weten waar ze pure producten kunnen verkrijgen, biedt de groothandel waardevolle informatie en handvaten voor verantwoorde voeding. Zo vindt de horecagroothandel de weg die de producten moeten afleggen van de producent tot het verkooppunt net zo belangrijk als de kwaliteit. Sligro werkt dan ook veel samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzame en hoogwaardige producten.

De vier pijlers

De hoogwaardige kwaliteit van de versproducten speelt een grote rol in slagen van je onderneming. En niet alleen de kwaliteit, maar ook het verlenen van goede service en up-to-date informatie dragen samen bij aan deze succesformule. De groothandel heeft hierbij vier pijlers hoog in het vaandel staan.

1. Biologische producten

Zo wordt er nauw samengewerkt met biologische boeren. Zij kiezen ervoor om gewassen op een natuurvriendelijke manier te telen. En dit komt zowel het milieu als de kwaliteit van de producten ten goede. Ook de dieren worden gehouden in een natuurlijke en diervriendelijke omgeving wat eveneens bijdraagt aan een hoogwaardige kwaliteit.

2. Duurzaamheid

De producten worden geleverd door leveranciers die betrokken zijn bij het behoud van het milieu en het houden van dieren op een duurzame manier. Deze dragen dan ook bekende keurmerken zoals Label Rouge, Milieukeur en Beter Leven.

3. Eerlijke handel

Sligro investeert in eerlijke handel om zo haar bijdrage te kunnen leveren aan duurzame ontwikkeling. Zo wordt er gestreefd naar eerlijke handel met respect voor mensenrechten waaronder een beter inkomen en betere werkomstandigheden voor arbeiders in ontwikkelingslanden. Eerlijke handel draagt eveneens bij aan een betere oogst en leefomgeving.

4. Streekproducten

De horecagroothandel kiest zoveel mogelijk voor pure producten uit de regio. Er wordt samengewerkt met leveranciers uit heel Nederland, maar ook zeer gericht met lokale leveranciers. De streekproducten maken dan ook onderdeel uit van het ruime assortiment.

De start van een succesvolle zelfbedieningsgroothandel

Vind je het interessant om te lezen hoe de groothandel ooit is begonnen? Lees dan onderstaand de historie van deze populaire keten.

 • Op 17 april 1935 werd de Sligro Food Group als groothandel opgericht. Deze verkocht toen nog alleen maar vetten, margarine en oliën.
 • 1961 is het jaar waarin de eerste Sligro zelfbedieningsgroothandel werd geopend. De groothandel is nu uitgegroeid tot 50 Sligro-vestigingen verspreid door heel Nederland.
 • In de periode 1971-1986 vinden er diverse overnames plaats. De allereerste overname vond plaats in het begin van de jaren 60. Daarna volgen meer dan 100 overnames.
 • In 1987 ontstaat er een verbreding in het horeca-assortiment. Dit komt door de overname van het bedrijf Jan Louwers: een horecagroothandel in Eindhoven.
 • 1989 is het jaar dat de Food Group naar de Amsterdamse effectenbeurs gaat.
 • Door de overname van het Arnhemse familiebedrijf Wunderink in 1992 is de eerste horeca bezorggroothandel een feit.
 • In 1996 vindt de overname plaats van bedrijf Van Hoeckel. Met deze overname verwerft de Food Group een waardevolle positie in de foodservicemarkt.
 • De overname van Prisma Food Retail in 2001 zorgt voor een enorme stijging van werknemers en omzet. Op 16 november van dat jaar werd dan ook de omzet van 1 miljard overstegen.
 • De Food Group neemt in 2002 de bekende supermarktketen EMTÉ over en wordt vervolgens bekend met haar eigen supermarkten.
 • De overname van groothandel VEN welke plaatsvindt in 2004 zorgt voor extra versterking het merk Sligro.
 • In 2006 vindt de overname plaats van Inversco waarbij de start werd gemaakt voor de ombouw naar EMTÉ Supermarkten.
 • In september 2008 neemt Koen Slippens, de kleinzoon van de oprichter, het directeursstokje over.
 • In 2010 worden de Sanders Supermarkten in Twente overgenomen. De supermarkten worden in 2011 omgebouwd tot EMTÉ-supermarkten.
 • In 2012 vindt de langverwachte overname van Van Oers plaats.
 • En in januari 2014 treedt Rooswinkel Horeca Groothandel in Roermond toe tot de Food Group.
 • In 2015 bestaat Citroen Food Group 80 jaar en neemt CFO Huub van Rozendaal afscheid. Na ruim 24 jaar wordt hij opgevolgd door Rob van der Sluijs. In datzelfde jaar neemt de horecagroep de aandelen van CaterTech over.
 • Met de overname van de handelsactiviteiten van De Kweker in 2016 is het totaal aantal Sligro vestigingen van 50 een feit. De nieuwe activiteiten richten zich vooral op cafés, restaurants en catering welke perfect passen bij de Food Group.
 • Op 30 november wordt het Veghelse ZiN Inspiratielab feestelijk geopend door koningin Mathilde van België. Een prachtige locatie waar klanten worden geïnspireerd en kennis wordt gedeeld.
 • In december 2017 wordt er een overeenstemming bereikt over de logistiek van dranken zoals bier en cider van de Heineken drankengroothandel.
 • In 2018 komt er meer focus op de afdeling Food en dat heeft als gevolg dat de supermarktformule EMTÉ wordt verkocht. Zo komt er na 16 jaar een einde aan deze samenwerking.

Door de strategische overnames en enorme groei, is de Sligro Food Group uitgegroeid tot een van de grootste zelfbedieningsgroothandels in Nederland en België.

Kerstpakketten en geschenkpakketten

Al ruim 40 jaar is Sligro de vertrouwde partner voor kerstpakketten en geschenkpakketten. Zo heeft de groothandel een ruim aanbod aan kant-en-klaar-pakketten, maar je kunt je geschenkpakketten ook helemaal zelf samenstellen. Verder is het mogelijk om de pakketten op te halen in de dichtstbijzijnde vestiging, maar als dat niet lukt dan worden deze netjes afgeleverd op het door jou opgegeven bedrijfsadres. Zo heb je jouw pakketten op tijd en compleet geleverd op een door jou uitgekozen bezorgmoment. Wil je ook graag je medewerkers verrassen? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Mis ze niet die superaanbiedingen

Niet alleen het uitgebreide assortiment, maar ook de aantrekkelijke aanbiedingen zijn populair bij deze horecagroothandel. Sommige aanbiedingen vliegen dan ook zo de deur uit. Het zou jammer zijn als je deze zou missen. Blijf op de hoogte van alle kortingsacties en kies Sligro als jouw favoriete winkel via Reclamefolder.nl of via de Reclamefolder-app

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.