Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Spar

Op zoek naar de nieuwste folder van Spar? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 18 mrt. - 17 mrt. 2023. Klik hieronder snel de Spar folder aan voor alle informatie.

Spar

Spar aanbiedingen

Andere Supermarkt winkels in de buurt

SPAR - Neerlands trots in supermarkten

Deze oer-Hollandse supermarktketen is een vertrouwd gezicht in de kleinere Nederlandse winkelstraat, verder is het een vrij onopvallende speler in het boodschappensegment. De internationale keten doet in ons land niet aan televisie- of radioreclame, maar moet het al jaren hebben van een sterke lokale reputatie en een vast klantenbestand. Toch draait de keten er niet minder omzet door; het moederbedrijf volgt altijd een stabiele lijn in vaste inkomsten en zorgt voor schaalvergroting en productverbreding. Door middel van succesvolle nieuwe concepten blijft de keten relevant in het supermarktsegment en voert op de achtergrond essentiële moderniseringen van het boodschappen doen uit.

Assortiment en aanbod

Deze supermarkt heeft een uitgebreid assortiment aan producten waar je u tegen zegt. Al je dagelijkse boodschappen zijn te doen bij de winkel, je favoriete A-merken liggen zoals in alle supermarkten op ooghoogte in de schappen. Lager in de schappen vind je de huismerken van de succesvolle Nederlandse supermarktketen. Deze merken vind je in geen enkele andere supermarkt. Omdat de keten zo'n grote afzetmarkt heeft is het assortiment zeer modern en kan de keten snel inspringen op de nieuwste trends in eet- en drinkgedrag van de klant. De moderne mens eet graag gezond en smaakvol, met verse ingrediënten, maar heeft niet veel tijd om na het werk nog uitgebreid te bedenken wat er op tafel moet komen. Dat betekent dat je hier heel veel verse en gezonde maaltijden vindt: maaltijdsalades, stoommaaltijden, magnetronmaaltijden, maaltijdpakketten, alles zo vers en gezond mogelijk en zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Door de aanwezigheid van de keten in veel landen zijn ook de internationale producten en delicatessen zeer uitgebreid. De inkoopafdelingen van de verschillende landen communiceren ook intern met elkaar en kunnen daardoor de meest gewilde producten voordelig im- en exporteren naar andere vestigingen. Ben je op vakantie in een toeristisch gebied dan kun je ervan uitgaan dat de lokale SPAR ook de ingevlogen toeristen bedient en ze een prettig gevoel van thuiskomen biedt. Voor de Nederlanders betekent dat dat je aan de Spaanse kust altijd een potje Calvé pindakaas zal kunnen aantreffen.

Natuurlijk heeft de keten in ieder land een ruime hoeveelheid van verse groenten en fruit die iedere dag worden aangevuld en vind je er alcoholhoudende dranken en drogisterijproducten. Ook hebben alle SPAR buurtwinkels een inpandige bakkerij waar iedere ochtend heerlijk vers brood wordt afgebakken. Omdat deze keten bestaat uit zelfstandige ondernemers die in een samenwerkingsverband opereren, vind je in iedere vestiging een hele hoop streekproducten, van boeren en producenten bij jou uit de buurt.

Actiefolder, aanbiedingen en sparen

Natuurlijk brengt ook deze supermarkt iedere week een prachtige SPAR-folder vol voordelige acties op de lekkerste producten uit. Let wel op bij welk SPAR-concept je boodschappen wilt doen, niet alle concepten hebben dezelfde aanbiedingen en acties. Voor de hoofdketen geldt dat je online en in de folder alle wekelijkse aanbiedingen kunt terugzien. Je kunt ook de SPAR City app downloaden en dan krijg je elke dag nog eens extra deals en aanbiedingen in de City-vestigingen, bovenop de standaard acties die over het gehele land gelden.

Natuurlijk zet deze wereldwijde supermarkt meer dan eens per jaar een grootscheepse spaaractie op touw. Bij iedere €5,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Een actiekaart is meestal vol bij tien spaarzegels en dan ontvang je gratis of tegen een kleine bijbetaling een spaarproduct. Een greep uit afgelopen spaaracties: prachtig servies van het merk Keltum, keukenmini's, Princess keukenapparaten, handdoeken en braadpannen.

Het handigste is natuurlijk als je gewoon alle aanbiedingen en folders direct in kunt zien, wanneer jij wilt. De wekelijkse aanbiedingen van alle winkels in Nederland zetten wij heel handig voor jou op een rijtje, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. Alle mogelijke acties van je favoriete winkels zetten wij direct op de site en in onze app. Ook de reclamefolders van alle winkels uploaden wij op het moment dat ze vrijkomen. Als je slim bent download je onze Reclamefolder-app op je smartphone of tablet, deze is beschikbaar voor zowel Android als Apple-apparaten. Open de app, bevestig dat je meldingen wilt ontvangen, voeg SPAR en eventueel een aantal andere winkels waar je graag komt toe aan je favorieten en je zult een notificatie ontvangen op het moment dat er een nieuwe folder wordt toegevoegd. Via onze site kun je gemakkelijk een account aanmaken, zo kun je je favorieten op je smartphone ook via je pc bekijken en andersom.

Zo kun je aan de hand van de beste aanbiedingen meteen je wekelijkse boodschappenlijstje invullen en in het geval van een topdeal op stel en sprong naar de dichtstbijzijnde vestiging tuigen. Weet je niet precies waar die zit of wat de openingstijden van je plaatselijke SPAR zijn? Vul je postcode in op de site of in de app en krijg in een lijst te zien hoe ver je moet reizen voor de meest nabije vestiging. Ook kun je na het invullen van je postcode van alle winkels in je buurt de beste en meest populaire aanbiedingen zien, dat komt goed van pas als je acties over het hoofd hebt gezien of aanbiedingen van bepaalde winkels niet bekijkt.

Ten slotte is het nog mogelijk om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, dan krijg je twee keer per week een e-mail met de beste en populairste aanbiedingen onder onze gebruikers van dat moment.

Verleden en heden SPAR supermarkten

Uit onderzoek onder Nederlanders is gebleken dat het overgrote deel wel eens van SPAR gehoord heeft en denkt dat het een Duitse supermarktketen is. Weinig mensen weten dat de supermarkt voor het eerst werd geopend in 1932 in het Zuid-Hollandse plaatsje Zegwaart, door oprichter Adriaan van Well. De naam SPAR is afgeleid van de originele naam DE SPAR. Het lidwoord is er afgehaald om de naam beter werkbaar te maken toen het bedrijf de internationale markt ging betreden. De originele naam was een afkorting van het motto dat de supermarkt had in de jaren na de oprichting. Dit was: Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig. Ook verwijst de winkelnaam natuurlijk naar de boom met dezelfde naam, vanwege het logo. De origine van de naam en het motto van de winkel is niet in steen gebeiteld, mogelijk is het logo eerst bedacht, toen de naam en is er achteraf een leuk motto met acroniem bij bedacht.

Het motto werd goed nageleefd, zelfstandige kruideniers konden zich bij het bedrijf aansluiten en profiteerden van het voordeel van gezamenlijke inkoop en reclame maken. Er bleek grote behoefte aan dit concept en binnen vijf jaar na oprichting hadden zich in Nederland al 2200 kleine winkeliers aangesloten en dertien groothandels. Ook vanuit het buitenland kwam snel interesse en zo besloot DE SPAR om ook de internationale markt op te gaan. Tegenwoordig is SPAR aanwezig in meer dan 45 landen met bijna 13.000 winkels en draaide het in 2018 een jaarlijkse gezamenlijke omzet van meer dan €35 miljard euro.

In Nederland heeft de keten al meer dan 550 filialen en draait het vijf verschillende SPAR-formules. De hoofdmoot bestaat uit buurtwinkels, dit zijn de gewone supermarkten zoals iedereen ze kent. In City kun je je dagelijkse, snelle boodschappen doen, Enjoy-vestigingen zitten op vakantieparken zoals Landal en zijn ingericht als de perfecte campingwinkel, met waterspeelgoed, zonnebrand, maar ook verse croissants. University vind je op een aantal hogeschool- en universiteitscampussen en biedt studenten de kans om de hele dag door lekker en gezond voedsel te kopen. Bijzonder aan de University-formule is dat er geen vaste kassamedewerkers zijn, iedereen moet zijn eigen boodschappen afrekenen. Express-filialen zitten bij een aantal Texaco tankstations door heel het land, koop hier lekkere, verse en gezonde broodjes met een kop koffie en een pak nieuwe ruitenwissers. Express is aldus de typische tankstationwinkel, maar dan met de voordelige prijs die je van de supermarktketen gewend bent. Weten waar SPAR allemaal zit? Check dan dit overzicht van SPAR winkels.

Online boodschappen bestellen

Natuurlijk gaan de ondernemers van dit succesvolle samenwerkingsverband met hun tijd mee en wordt er sinds een aantal jaar een geautomatiseerd online systeem voor boodschappen bestellen en bezorgen gehanteerd. Voor die tijd zorgden de zelfstandige ondernemers zelf voor bezorging van boodschappen en liepen bestellingen via e-mail, telefoon of vanuit de winkel. Voor bezorgingen van je lokale SPAR is geen minimum bestelbedrag, maar voor bestellingen tot €50,- betaal je wel €4,95,- bezorgkosten. Wat de bezorgservice zo bijzonder maakt is dat als je voor 10.00 's ochtends je bestelling plaatst, het nog dezelfde dag na 16.00 bij je thuis afgeleverd wordt. Maar weinig supermarkten bieden je deze supersnelle service, en dat allemaal zonder extra kosten. Let wel op dat niet alle vestigingen ook op zondag bezorgen, vraag het even na bij jouw filiaal voordat je gaat bestellen. Natuurlijk kun je je boodschappen ook 's ochtends, 's middags of 's avonds op een andere dag laten afleveren, of gratis afhalen in het filiaal van je keus. Betalen doe je bij afhalen in de winkel of bij de bezorger door te pinnen.

Extra services

Jouw lokale SPAR biedt een boel extra services behalve het aanbieden van boodschappen. Je kunt bijvoorbeeld een cadeaukaart van de winkel kopen, deze is onbeperkt geldig. Daarnaast biedt de keten een maaltijdservice aan genaamd Eet Smakelijk!, bereid door professionele chefs. Deze is gemakkelijk voor iemand anders te bestellen en je kunt ook kiezen uit vegetarische, zoutarme en glutenvrije opties. Of bestel via de service één van de drie makkelijke maaltijdboxen, ontvang de verse ingrediënten bij je thuis en maak zelf de heerlijke recepten die de chefs deze week voor je hebben uitgezocht.

Ook heeft ieder filiaal een PostNL pakketservice, waar je tijdens de openingstijden alles kunt doen en aanschaffen wat met post te maken heeft. Laat hier je pakketjes bezorgen en verstuur van alles. De winkels bieden daarnaast een stomerijservice aan, voor professionele reiniging van je meest kwetsbare kledingstukken. De reiniging geschiedt op 100% milieuvriendelijke wijze en je krijgt zelfs een track&trace code om de voortgang van je reiniging te bekijken. Ten slotte kun je hier foto's laten afdrukken in de mooiste kleuren op kwalitatief fotopapier, of op leuke cadeauproducten, zoals verjaardagskalenders, mokken en T-shirts.

Wist je dat SPAR...?

 • meer dan 13.000 winkels in 48 landen heeft, waaronder in Azië, Australië, Europa en Afrika?
 • ook is aangesloten bij de organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en een punt maakt van milieuvriendelijke en duurzame ontwikkeling van de keten in de toekomst? De eerste vestigingen zijn al overgegaan op bezorging met fietsen en elektrische bezorgauto's. De plastic tassen en shoppers zijn gemaakt van de maximale hoeveelheid gerecycled plastic en de plastic vleesbakjes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic!
 • haar lokale ondernemers jaarlijks meerdere maatschappelijke en sportevenementen sponsoren? De betrokkenheid van de afzonderlijke winkels bij de maatschappij is groot.
 • al jaren hoofdsponsor is van het EK Atletiek?
 • samenwerkt met de voedselbank om voedselverspilling te beperken en mensen te helpen die daar het meeste behoefte aan hebben? Ook zijn de filialen aangesloten bij Too Good To Go, een initiatief om producten die bijna over datum raken op tijd nog bij de klant te krijgen.
 • aangesloten is bij het pact voor ouderenzorg? Dit pact heeft als doel om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan, te zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen en werkt aan dementievriendelijke winkels.
 • hervulbare en herbruikbare flessen heeft laten ontwikkelen en verkoopt in haar filialen? De flessen zijn gemaakt van een restproduct van rietsuiker en zijn een duurzamer alternatief voor plastic gemaakt van aardolie.
 • een geheel biologisch huismerk heeft, genaamd Bio+? En onder de merknaam Natural de meest gezonde voedseltrends aanbiedt, zoals veganistische, zuivelvrije en glutenvrije producten?
 • ontstaan is in 1932 in Zegwaart als samenwerkingsverband voor kruideniers uit alle windstreken? Door inkoop en reclame over te dragen aan de overkoepelende organisatie konden kruideniers zich concentreren op hun klanten, terwijl ze de meest voordelige producten konden aanbieden. DESPAR groeide al snel uit tot een internationaal verbond.
 • een eigen museum heeft, waar je de gehele geschiedenis en internationale activiteiten van de keten kunt ontdekken en gevestigd zit in Leiderdorp?
 • een eigen opleidingscentrum heeft om hun medewerkers op de best mogelijke manier te onderwijzen en hen verder te helpen in hun loopbaan.
 • ook een zeer actief klantenpanel heeft? Je kunt je daarvoor aanmelden op hun site. Jaarlijks ontvang je maximaal zes vragenlijsten per e-mail en voor iedere ingevulde enquête maak je kans op een leuke prijs, zoals een cadeaukaart voor in de winkel van €25,-.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.