Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

AEG

Leuke quizvraag: weet jij waar AEG voor staat? Antwoord: Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, oftewel ‘algemene elektriciteitsmaatschappij’. Dit Duitse bedrijf staat bekend om haar elektronische apparaten zoals wasmachines, drogers en andere huishoudelijke artikelen. Hier vind je alle actuele AEG aanbiedingen.

AEG aanbiedingen

Winkels waar AEG vaak in de folder staat

Al in 1883 werd AEG opgericht. Meteen waren er al grote successen dankzij de uitvinding van de draaistroommotor. Zo kon AEG uitgroeien tot een belangrijke speler op het gebied van elektriciteit. In de jaren daarna bouwde het bedrijf zelfs vliegtuigen, locomotieven en ontwikkelde het de eerste bandrecorder voor hoogwaardige geluidsopnamen.

AEG in Nederland

Ook in Nederland was AEG al vroeg actief. Zo werden ze in 1912 ingeschakeld om een elektrische tramlijn aan tussen Aken en Maastricht aan te leggen. Dit plan zou uiteindelijk geen doorgang vinden, maar in de jaren ‘30 kwam AEG weer in beeld na het uitbrengen van een catalogus met huishoudelijke producten zoals boenmachines, koelkasten en tijdklokken.

Het ging jarenlang goed met AEG, maar in de jaren ‘80 was een faillissement nabij. Het bedrijf werd op het nippertje gered en in 1994 werd de bedrijfstak met huishoudelijke apparatuur verkocht aan Electrolux. Deze tak verkoopt nog steeds producten als een AEG inductiekookplaat, AEG vaatwasser en AEG wasmachine. 

AEG aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar de laatste AEG aanbiedingen? Of wil je gewoon even door de huidige AEG acties bladeren? Bekijk dan de folders met AEG. Dit kan bij winkels als MediaMarkt, BCC en BoXXer.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.