Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Grey Goose

Grey Goose aanbiedingen

Helaas, op dit moment zijn er geen Grey Goose aanbiedingen beschikbaar op Reclamefolder.nl. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Grey Goose aanbiedingen? Download dan snel onze handige app, dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op apk kunt besparen.

Grey Goose folders

Geen Grey Goose folders gevonden

Grey Goose smaken en varianten

De ingrediënten van deze premium vodka zijn heel simpel: tarwe en bronwater. Had je niet gedacht, hè? Voor één fles Grey Goose vodka is maar liefst 2 kilo tarwe nodig. Dankzij de tarwe blijft het originele en unieke Grey Goose ‘gevoel’ hangen in de drank. Niet voor niets heeft Grey Goose een eigen waterput om ook dit ingrediënt tot in de puntjes te verzorgen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Grey Goose op de lijst van ‘World’s Best Tasting Vodka’ staat. 

Er zijn veel verschillende Grey Goose smaken en varianten. Zie hieronder een beknopt overzicht van de Grey Goose smaakjes:

  • Grey Goose L’Orange
  • Grey Goose La Poire
  • Grey Goose Le Citron
  • Grey Goose La Vanille

Flessen van Grey Goose zijn er in allerlei soorten en maten. Deze gaan van 4,5 liter (!) naar 0,7 liter. Voor ieder is er dus wel wat wils. Ook geeft de fles een gaaf 3D-effect als je eruit gedronken hebt. 

Grey Goose aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Grey Goose wodka? Bekijk dan de folders met Grey Goose voor de meest actuele aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan Gall & Gall, DirckIII, Makro, PLUS Slijterij en andere gerelateerde winkels.