Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Jägermeister

Het Duitse kruidenbittertje Jägermeister bevat 35% alcohol en er zitten 56 kruiden in het recept. Volgens een oude legende zijn er 50 bekend; de resterende 6 kruiden zouden geheim zijn. Het recept is bedacht door Curt Mast. Sinds 1970 is Jägermeister ook in Nederland te koop. De reclameslogan was destijd ‘... alleen als ie ijs- en ijskoud is’. Hier vind je alle actuele Jägermeister aanbiedingen.

Jägermeister aanbiedingen

Folders met Jägermeister

Geen Jägermeister folders gevonden

Winkels waar Jägermeister vaak in de folder staat

In 1935 verscheen Jägermeister voor het eerst op de Duitse markt. Oorspronkelijk was het bedoeld als medicijn. Mensen die een kuchje of last van hun ingewanden hadden, kwamen voor een shotje in aanmerking. Veel Duitsers gebruiken Jägermeister nu als digestief: een drankje voor na de maaltijd. 

Jägermeister mix drankjes

Jägermeister kan puur gedronken worden, maar moet dan eigenlijk wel gekoeld zijn. Er zijn ook mensen die het kruidenbittertje mizen. Dit doen ze dan met cola of sinaasappelsap. Varianten met melk, cacao en Red Bull bestaan ook.

Het logo van Jägermeister is een hertenkop. Boven zijn hoofd is een kruis te zien. Ook staat er een gedicht op het etiket. Dat er gekozen is voor dit logo is niet toevallig. Dit hert komt namelijk uit de legende van Sint-Hubertus. Hubertus was een jager die op een dag een visioen kreeg van een hert met een gloeiend kruis tussen zijn gewei. Hierdoor veranderde zijn kijk op de natuur meteen. Tegenwoordig is Sint-Hubertus de patroonheilige van de jagers. 

Jägermeister aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Jägermeister aanbiedingen? Blader dan snel door folders met Jägermeister acties. Denk bijvoorbeeld aan Gall & Gall, DirckIII, Makro, PLUS Slijterij en andere gerelateerde winkels. Jägermeister producten smaken toch nét iets lekkerder wanneer ze met korting zijn gekocht.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.