Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Jägermeister

Jägermeister aanbiedingen

Winkels waar Jägermeister vaak in de folder staat

In 1935 verscheen Jägermeister voor het eerst op de Duitse markt. Oorspronkelijk was het bedoeld als medicijn. Mensen die een kuchje of last van hun ingewanden hadden, kwamen voor een shotje in aanmerking. Veel Duitsers gebruiken Jägermeister nu als digestief: een drankje voor na de maaltijd. 

Jägermeister mix drankjes

Jägermeister kan puur gedronken worden, maar moet dan eigenlijk wel gekoeld zijn. Er zijn ook mensen die het kruidenbittertje mizen. Dit doen ze dan met cola of sinaasappelsap. Varianten met melk, cacao en Red Bull bestaan ook.

Het logo van Jägermeister is een hertenkop. Boven zijn hoofd is een kruis te zien. Ook staat er een gedicht op het etiket. Dat er gekozen is voor dit logo is niet toevallig. Dit hert komt namelijk uit de legende van Sint-Hubertus. Hubertus was een jager die op een dag een visioen kreeg van een hert met een gloeiend kruis tussen zijn gewei. Hierdoor veranderde zijn kijk op de natuur meteen. Tegenwoordig is Sint-Hubertus de patroonheilige van de jagers. 

Jägermeister aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Jägermeister aanbiedingen? Blader dan snel door folders met Jägermeister acties. Denk bijvoorbeeld aan Gall & Gall, DirckIII, Makro, PLUS Slijterij en andere gerelateerde winkels. Jägermeister producten smaken toch nét iets lekkerder wanneer ze met korting zijn gekocht.