Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Prominent

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Prominent voor je klaar met aanbiedingen.

Prominent

Andere Wonen winkels in de buurt

Prominent - Comfortabel en gezond zitten

Echt comfortabel zitten is iets dat mensen niet vaak meemaken in hun leven. Je koopt een bank of fauteuil, gaat erin zitten omdat je hem nu eenmaal hebt en je raakt eraan gewend. Het is dus eigenlijk best een risico om eens een echt comfortabele, kwalitatieve fauteuil of bank te proberen. Natuurlijk is het zo dat pas als je weet hoe het ook kan, kun je gaan aanvoelen hoe onprettig je huidige opstelling misschien wel zit.

Bij Prominent kun je ervaren hoe het is om luxueus te zitten. De keten verkoopt meerdere zeer fijne fauteuils, met heel verschillende looks en voor verschillende zithoudingen, zodat iedereen bij deze winkel kan slagen voor de perfecte stoel. Het is zelfs mogelijk om een stoel aan te laten passen aan uw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld qua kleur, stof of leer. Daarnaast heeft de fauteuilwinkel regelmatig prachtige aanbiedingen met torenhoge kortingen en speciale acties, zodat echt comfortabel zitten mogelijk ook voor jou bereikbaar wordt. De uitverkopen van de aflopende collecties zijn verkrijgbaar met soms wel honderden euro's korting.

Collecties en aanbod

Bij Prominent kun je terecht voor luxueuze, comfortabele design-stoelen, fauteuils, massagestoelen en banken. De producten zijn niet zomaar stoelen, en ook niet zomaar stoelen die lekker zitten, maar ze zijn speciaal ontworpen om geheel in tot rust te komen. Het bedrijf werkt met kundige designers, ergotherapeuten en een grote, diverse testgroep die nieuwe modellen langdurig en uitgebreid uittest. Daarnaast biedt de keten sta-op-stoelen aan, die het opstaan uit de stoel bevorderen en zeer vergemakkelijken, zonder dat dat zichtbaar is aan de stoel! Binnen paar seconden kun je vanuit de ultieme relaxstand weer rechtop gaan zitten en een klein zetje omhoog krijgen, ideaal voor de mens die niet de meest soepele gewrichten heeft.

De relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verscheidene prachtige uitvoeringen, kleuren en stoffen en zijn handmatig of elektronisch bedienbaar. De stoelen zijn in zowel draaibare als vaststaande unit verkrijgbaar. Ben je nu gecharmeerd van een vaste of juist draaibare stoel, vraag dan bij een winkelmedewerker of de telefonische klantenservice naar mogelijkheden tot een aangepaste bestelling. Ten slotte biedt de keten nog (bijpassende) relaxbanken aan met verstelbare zithouding, zodat je een geheel matchende en zeer comfortabele zithoek kunt creëren.

Het aanbod van de luxe stoelenketen kent een instapprijs, dat is de prijs waarvoor je een stoel zoals die wordt aangeboden kunt aanschaffen. Wil je de stoel of bank laten aanpassen aan je eigen wensen, dan komt hier een extra prijs bovenop. Voor deze luxe stoelen, fauteuils en banken wordt in het algemeen een prijs in de hogere prijsklasse gevraagd, al zijn de producten en bijbehorende prijzen zeer uiteenlopend. Een relaxfauteuil is verkrijgbaar vanaf €800,-, volle prijs. Toch is de aankoop van zo'n comfortabele relaxfauteuil absoluut te zien als een investering. De producten zijn zeer duurzaam en gaan dus jaren mee. Zo'n comfortabele en prettige zit-ervaring is ook zeker iets waar je jaren van wil genieten en mee verhuist naar een nieuwe woning.

In de winkels van Prominent kun je een zitanalyse laten doen en dan let de medewerker op je houding en op welke punten je extra steun zou kunnen gebruiken. Zo kun je de best passende stoel vinden in het uitgebreide assortiment van de keten. Als je nog niet direct een definitieve keus kunt maken of je nog aan het oriënteren bent dan kun je ook het gratis inspiratieboek van de winkel mee naar huis nemen. Zo kun je en de stoelen op een natuurlijke manier.

Zelf aanpassen en extra opties

Het beste aan alle producten van Prominent is dat ze volledig aan te passen zijn aan jouw persoonlijke wensen. Neem bijvoorbeeld de relaxbanken, daarbij kun je zelf kiezen of je armleuningen vast of verstelbaar zijn en je kunt ook zelf de zithoogte en zitdiepte van de bank perfect maken. In de winkel kun je verschillende banken uittesten en samen met een professionele medewerker uitvinden wat het beste voldoet aan jouw zitwensen.

Natuurlijk is de kleur en het stof of leer ook aanpasbaar, de stoelenwinkel biedt een zeer ruime keus van stoffen en typen leer waar je uit kunt kiezen. De handleuningen, rugleuning en voet zijn ook customizable qua materiaal en vorm.

Daarnaast kun je kiezen uit allerlei geweldige extra opties voor je stoel. Wil je de stoel bijvoorbeeld kunnen verstellen van zitten tot relaxen tot liggen, dan heb je de keus uit een elektronisch of handmatig verstelbare stoel. Ook is er de mogelijkheid om je stoel van stoelverwarming of ingebouwde massagefunctie te voorzien. Denk ook aan een ingebouwde USB-poort, zodat je handig één van je draagbare apparaten kunt opladen terwijl je deze zittend in je stoel tegelijkertijd kunt gebruiken.

Prominent reclamefolder, acties en kortingen

De producten van Prominent vallen in de hogere prijsklasse en lopen vaak op vanwege fijne extra opties die je als klant wilt toevoegen om je stoel helemaal perfect voor jou te maken. Gelukkig is de keten niet vies van flinke aanbieding op eindigende collecties en zeer grote kortingsacties buiten de season sales om. Soms is de instapprijs van een stoel wel €1000,- minder dan de originele prijs! De keten luidt daarnaast regelmatig de leeftijdskortingsactie in, waarbij je een bepaald bedrag aan korting krijgt afgeleid van je leeftijd. Ter voorbeeld: iemand van 66 jaar oud zou €495,- korting ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauteuil of sta-op-stoel.

Deze mooie acties en kortingen zijn allemaal terug te vinden in de Prominent folder. Deze folder wordt iedere maand uitgebracht en houdt klanten en geïnteresseerden op de hoogte van de nieuwste collecties en mooiste kortingen en uitverkopen die de winkel organiseert. De maandelijkse actiefolder wordt uitgebracht naast het jaarlijkse inspiratieboek, waar de stoelen uit de laatste collectie op bijzondere wijze worden gepresenteerd. Ben jij op zoek naar een luxe en ergonomische stoel of hele zithoek? Dan raden wij zeker aan om de folder van de stoelenketen zeer goed te volgen! De hoge kortingen zijn voor velen een reden om lang af te wachten en op het moment dat de sale begint direct naar een filiaal te tuigen. Dit betekent dat de aangeprezen stoelen vaak zeer snel uitverkocht zijn en je makkelijk een deal misloopt.

Gelukkig kunnen wij daarbij van steun zijn! Via onze site en app is het mogelijk om Prominent toe te voegen aan je favoriete winkels en in te schakelen dat je een melding op je computer, smartphone of tablet krijgt op het moment dat er een nieuwe folder van één van je favoriete winkels wordt toegevoegd. Klik het hartje aan om een winkel toe te voegen aan je favorieten en klik het belletje aan om ook meteen een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe folder beschikbaar is. Als je de website van Reclamefolder gebruikt kun je een account aanmaken om je favoriete winkels te bewaren en meldingen te ontvangen, gebruik je liever de app dan is dit niet nodig.

Ook is het mogelijk om je postcode in te vullen in de app of op de site, dit heeft meerdere voordelen. Zo kan het zijn dat je na het bekijken van de acties in de folder meteen naar een Prominent winkel wil om een prettige stoel aan te schaffen, maar weet je niet waar de dichtstbijzijnde vestiging zit. Als je op de site of in de Reclamefolder.nl app je postcode invult krijg je bij de winkelpagina de adressen te zien van de vier meest nabije filialen. Klik je vervolgens op één van die adressen, dan kun je aan de openingstijden ook zien of je er wel terecht kunt op dit moment. Superhandig en superfijn dat alle informatie centraal op één punt te vinden is!

Verder kun je met het invullen van je postcode populaire winkels en aanbiedingen bij jou in de buurt bekijken. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt om alle folders door te spitten, of nog wel eens aanbiedingen over het hoofd ziet. De échte toppers onder de acties van deze week worden zo voor je uitgezocht door je medegebruikers en daar kan jij de vruchten van plukken!

Heb je nou niet zo'n zin in meldingen, apps en accounts aanmaken, dan kun je je via de site ook nog gewoon inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierna ontvang je twee keer per week een e-mail met een handig overzicht van de beste aanbiedingen van dat moment.

Geschiedenis van de keten

Prominent is nog niet zo heel lang aanwezig op de Nederlandse markt, maar heeft in meer dan twintig jaar al een zeer goede naam opgebouwd. In 1999 zag het bedrijf het levenslicht, toen broers Geertjan en Michiel van Olst samen besloten een winkel voor comfortabele stoelen te beginnen. In Nunspeet wordt de eerste showroom en het bijbehorende kantoor opgericht. Het bedrijf start daarnaast direct met mobiele verkoop aan huis aan de slag. Het adviseren over designs, opmeten en het analyseren van zithoudingen gaat nu eenmaal makkelijker bij mensen thuis. Dit blijkt een gouden greep en al snel wordt het merk Prominent een begrip. Al in 2009 zijn er meerdere showrooms verspreid over het land en in 2011 ondergaat de keten een grote uitbreiding met de opening van een nieuw logistiek centrum en hoofdkantoor in één. Het nieuwe centrum was hard nodig, vanaf 2009 kwam de verkoop in een stroomversnelling en in 2012 nam het bedrijf haar 350e medewerker aan.

De keten bleef in deze jaren werken aan de unieke collectie relaxfauteuils, stoelen en relaxbanken en bleef overleggen met de producenten over nog verdergaande aanpassingen aan persoonlijke wensen. Dit leidde ertoe dat de keten in 2015 95% van de producten leverde op speciale aanvraag, met aanpassingen en extra opties. Op dit moment heeft de stoelen-ontwerper meer dan 40 winkels verspreid over heel Nederland.

Prominent heeft altijd een punt gemaakt van het aannemen van het beste talent. Het bedrijf gelooft dat de service en de ervaring van de keten valt en staat met hoe de medewerkers omgaan met klanten. Binnen het bedrijf worden veel opleidingskansen geboden, de medewerkers krijgen regelmatig relevante cursussen om klanten te kunnen bijstaan in het kiezen van de juiste stoel. Een medewerker van Prominent wordt een “relax designer” genoemd en de producten van de keten zijn “designed to relax”. Nog steeds doet de stoelenwinkel aan service aan huis, voor de oudere mens een zeer prettige bijkomstigheid.

Prominent webshop

Voor een prachtige designstoel die helemaal wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen kun je het beste naar de winkel gaan, of een medewerker bij je thuis laten komen om je wensen mee door te spreken. Via de webshop van de keten kun je een heel goed beeld krijgen van de verschillende soorten stoelen, de verschillende opties die erbij worden aangeboden en de instapprijs van de beschikbare opties. Natuurlijk zijn de stoelen zoals je ze ziet ook gewoon te bestellen via de webshop, met de keus uit handmatige, elektrische of elektrische PLUS bediening. Het is mogelijk, maar we adviseren om van tevoren toch even langs te gaan in een filiaal en met een zitadviseur te spreken, of even met de klantenservice te bellen. Zo kun je toch het nodige advies ontvangen voordat je overgaat tot een online bestelling van een stoel, fauteuil of bank.

De keten biedt wettelijke CBW-garantie van twee jaar. Het is mogelijk om bij uw aankoop ook een Full Service Plan aan te schaffen voor €149,- voor stoelen en fauteuils, hierbij krijgt u vijf jaar lang volledige garantie voor serieuze productklachten. Ten slotte biedt de keten de zeer comfortabele 100 dagen omruilgarantie, wat betekent dat je binnen 100 dagen de mogelijkheid hebt om je stoel, fauteuil of bank om te ruilen voor een product dat beter bij je past en lekkerder zit.

Wist je dat Prominent...

  • Heerlijke sta-op-stoelen verkoopt? Deze stoelen zijn speciaal ontworpen om opstaan zeer makkelijk te maken, en dat zonder dat er iets aan de stoel te zien is!
  • Actief is op de markt sinds 1999 en door twee broers is opgericht?
  • Meer dan 40 showrooms door heel Nederland heeft? Deze showrooms worden theaters genoemd vanwege de uitgebreide nabootsing van woonkamers en schitterende rollen weggelegd voor de producten.
  • Regelmatig speciale collecties uitbrengt? Een succesvolle collectie is samengesteld en ontworpen met hulp van bekende televisiepersoonlijkheid Humberto Tan.

Met instapprijzen op hun producten werkt? Vaak als de collecties ten einde lopen zijn deze producten in de aanbieding en worden er kortingen gegeven van soms wel duizenden euro's. Dat is de stoel die je beweegt!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.