Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Roobol

Roobol

Op zoek naar de nieuwste folder van Roobol? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 23 sep. - 21 okt. 2022. Klik hieronder snel de Roobol folder aan voor alle informatie.

Roobol

Roobol folders

Roobol

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Roobol. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Roobol folder is geldig tot vrijdag 21 oktober.

Bekijk actuele folder

Roobol aanbiedingen

Andere Wonen winkels in de buurt

Roobol bestaat al 73 jaar! Daar zijn we ontzettend trots op. Niet alleen omdat het bedrijf van generatie op generatie succesvol verder gaat, maar vooral omdat we na al die jaren nog steeds heel erg van nu zijn! Het bedrijf telt maar liefst 38 moderne winkels, een succesvolle webshop, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers.

Vanaf de eerste dag dat Roobol haar deuren opende in 1946, valt of staat ons succes met het gevoel wat je bij Roobol ervaart. Samen maken we er iets moois van! Dat is waar we toen al én nu nog voor staan. Er samen iets moois van maken is een voordeel voor jou als klant en een geweldige uitdaging voor ons als bedrijf.

Dat het niet zomaar vanzelf gaat, weten we bij Roobol als geen ander. En juist dat is het voordeel van de jarenlange ervaring die we hebben. Enthousiasme en aandacht in onze winkels alleen is niet voldoende. Juist de service bij je thuis moet kloppen. Daarom komen we bijvoorbeeld graag maatnemen en stofferen. En als dat beter uitkomt, geven we gewoon gratis advies aan huis.

Natuurlijk hebben we in al die jaren ook geleerd dat we goede producten moeten verkopen. Daarom vind je bij Roobol een breed assortiment van de beste kwaliteit. De beste vloeren, gordijnen en zonwering gecombineerd met de beste service zorgen voor het beste resultaat.

Over Roobol

Roobol is een Nederlandse woonwinkel die al meer dan 70 jaar op het hoogste niveau actief is. Ze specialiseren in vloeren, raamdecoratie, behang, bedden en accessoires. Met bijna 40 winkels door het hele land is Roobol een grote speler in de markt van woonwinkels. Loop dus vooral binnen, voor hun brede assortiment en deskundige werknemers.

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Roobol winkels.

Roobol folder

Eens in de paar weken verschijnt de nieuwste Roobol folder online. Daarin vind je in een compacte vorm hun uitgebreide assortiment en de korting die ze allemaal geven. Zo zie in 1 oogopslag dat ze acties hebben op het gebied van laminaat, tapijten en gordijnen. Perfect om te weten als er sale of outlet is met allerlei aanbiedingen.

Door de Roobol folder in alle rust door te lezen, mis je geen enkele acties en fleur jij je huis voor een voordelige prijs op. Zo profiteer je optimaal van alle aanbiedingen,

Roobol aanbiedingen

Wie de folder of de online webshop bekijkt, ziet dat Roobol aanbiedingen heeft die jou een lage prijs laten betalen voor hoge kwaliteit. Zo richt jij jouw slaap- of woonkamer mooi in en weet je dat je aan de kassa het nodige voordeel krijgt. Ook online bestellen is uiteraard mogelijk. Er wordt aan huis geleverd en bij vragen kun je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat chatten met een adviseur.

Wil je alle Roobol aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is. Zo ben je perfect op de hoogte en weet je wanneer je tijdens de Roobol outlet toe moet slaan.

Roobol sales en outlets

Tijdens de sale is het jouw kans om kamers snel en voordelig in te richten. Door vloerkleden en laminaat te scoren tijdens de Roobol outlet, krijg je hoge kortingen. Wees er wel snel bij tijdens de sale, want op = op!